Орієнтир нашої країни спрямований до європейських стандартів, у тому числі в таких ключових показниках як енергоефективність будівель, звукоізоляція, надійність та довговічність металопластикових вікон.
Звичайно на ринку, вже багато років є теплі профільні системи із монтажною шириною  86 мм і навіть більше, але такі рішення є не дешевими і більше відносяться до преміальних рішень для котеджів та приватних будинків. 

Вікна із профільних систем WDS 76 серії є оптимальним, розумним рішенням для скління квартир та будинків, розсувних систем, тераси, чудове рішення для великогабаритних панорамних вікон, вхідних дверей та розсувних балконних блоків.

Енергоефективність вікон

Питання уніфікації українських стандартів із стандартами ЄС стає дуже гострим. Коефіцієнт опору теплопередачі у нових ДБН в 2022 році став більшим, але все ще не відповідає європейським нормам. Системи з монтажною шириною 76 мм досягають значення теплопровідності 0,83 W/m2K.

Також ключовим показником у енергоефективності є максимальна ширина склопакету, який збільшений до 48 мм у порівнянні із 40 мм для профілів із шириною 70 мм. Тобто також збільшені повітряні камери, які заповнюються газом аргоном.
Додаткову герметичність забезпечують три контури ущільнення.

Панорамні та великогабаритні вікна.

Сучасний тренд у вікнах, який дозволяє візуально збільшувати площу приміщення, насолоджуватись прекрасним краєвидом та збільшувати натуральне освітлення вашої оселі.

Профіль вікон WDS 76 вирішує технічні деталі, такі як міцність підсилювачів, що дозволяє досягти у конструкції на 30-55% кращих статичних показників.

панорамне скління котедж

Звукоізоляція та безпека

Окрім ширини та камерності профіля, а також самого склопакету, додаткову звукоізоляцію та підвищити рівень безпеки можна за рахунок встановлення триплекс або загартованого скла товщиною 6-8 мм. Їх можна встановити як з одного так із двох боків склопакету.
Новітні рішення протизламності пропонує німецька фурнітура Winkhaus. 

Команда ЛюксВікна має досвід на ринку більше 20 років. Саме стільки ми реалізуємо скління приватних та комерційних приміщень і виконуємо задачі будь-якої складності.