Чим відрізняються склопакети Solar від звичайних конструкцій?

Основа системи – скло зі спеціальним покриттям. Solar — склопакет, у якому на зовнішній скляний лист нанесено покриття з іонів срібла чи інших металів.

Зазвичай використовується технологія напилення, при якій атоми матеріалу, що покриває, вибиваються з твердого джерела матеріалу (мети) за допомогою іонного бомбардування. Потім ці атоми осідають на поверхні скла, утворюючи найтонше рівномірне металізоване покриття.

Метод напилення дозволяє отримати високоякісні покриття з високою міцністю та стійкістю. А оскільки вони знаходяться з внутрішньої сторони і не контактують із зовнішніми впливами, термін служби готового виробу дуже великий.

Склопакет ClimaGuard Solar є своєрідним фільтром, який відсікає частину сонячного випромінювання:

  • Інфрачервоне (теплове) випромінювання є основною причиною перегріву приміщення. Solar – склопакет, який затримує близько 60% теплової енергії сонячного світла. Це дозволяє знизити навантаження на системи кондиціонування повітря та забезпечити пасивним способом (без додаткових витрат енергоносіїв) комфортніший мікроклімат усередині будівлі.
  • Ультрафіолетове випромінювання викликає вицвітання та пошкодження меблів, оббивки та інших матеріалів, а також підвищує ризик захворювань шкіри. Склопакет ClimaGuard Solar відсікає понад 70% УФ-діапазону, причому в найнебезпечнішому короткохвильовому сегменті.

У цьому пропускання видимого світла становить близько 67%. Скло набуває дзеркального ефекту, що перешкоджає цікавим перехожим заглядати в приміщення. Таким чином досягається оптимальний баланс між природним освітленням та захистом від сонячного тепла та ультрафіолету.

Солнцезащитные стеклопакеты Solar_ 2

Що ви отримуєте, якщо купити склопакет Solar?

Технологія срібного напилення вивела енергозберігаючі властивості пластикових вікон на абсолютно новий рівень:

  • Тепловтрати світлопрозорої конструкції, обладнаної таким спеціальним склом, знижуються більш ніж на 75%. Звичайні однокамерні склопакети Solar за коефіцієнтом опору перенесення тепла стають еквівалентними базовій двокамерній системі. Якщо скло з напиленням застосовується у двокамерних склопакетах, їх теплові характеристики виходять на раніше недосяжний рівень. Тепер навіть там, де не можна було поставити енергоефективні конструкції з двома камерами через їхню пристойну вагу, можна забезпечити комфортну температуру. Наприклад, на балконах, лоджиях.
  • Дзеркальний ефект захищає вашу приватність. З вулиці вдень приміщення не проглядається. Такі вікна виглядають інноваційно та стильно.
  • Природне освітлення зберігається на приємному для очей рівні. Ви не страждатимете від нестачі інсоляції в похмуру погоду або взимку. Це важливо для підтримки психологічного комфорту та збереження здорового добового режиму сну.
  • Оздоблювальні матеріали, меблева оббивка, текстиль, предмети меблів не вигорятимуть від постійного впливу активних сонячних променів. Вони набагато довше збережуть зовнішній вигляд і функціональність, що в майбутньому заощадить бюджет на оновлення обстановки.
  • Помітно знизяться витрати на кондиціювання повітря влітку. Взимку Solar склопакет також утримує тепло у приміщенні, якщо у вас індивідуальне опалення. Такі вікна стануть великим плюсом на довгі роки.

Враховуючи складну технологію нанесення покриття на скло, на склопакет Solar ціна буде помітно вищою, ніж на стандартний аналог. Але реальна економія на комунальних платежах за кілька років компенсує переплату. Навіть без урахування підвищеного комфорту це вигідне придбання.

Дешевшою альтернативою цієї технології є тонувальні плівки. Але у них чимало недоліків. Будь-яка така плівка сильно затіняє приміщення. Не завжди з першого разу вдається вибрати комфортний варіант. І якщо ви замовляєте обклеювання скла в процесі виробництва склопакета із внутрішньої сторони камери, нічого виправити не вийде. Якщо плівкове тонування наклеюється зовні, то протримається вона максимум пару сезонів, і то при дуже дбайливому поводженні. Це чутливе до механічних пошкоджень покриття. А головне, що енергозберігаючі властивості виявляться не такими високими.

Які ризики при замовленні склопакетів ClimaGuard Solar?

Солнцезащитные стеклопакеты Solar_ 3 укр

Єдиний ризик – натрапити на підробку. Візуально таке скло дуже схоже. Однак покриття не має заявлених теплозберігаючих властивостей. Перевірити виріб підручними засобами не вдасться. Для тестування використовується складне оптичне обладнання, наприклад спектрофотометр.

Якщо ви хочете купити склопакет Solar, звертайтесь до виробників пластикових вікон із гарною репутацією. Компанія “Люкс вікна” надасть вам необхідні сертифікати та інші документи, що засвідчують оригінальне походження сировини. Ми цінуємо своє чесне ім’я і вашу довіру. Враховуючи масштабні обсяги власного виробництва, нашій компанії набагато вигідніше працювати сумлінно.
Щоб отримати детальну інформацію або викликати замірника на ваш об’єкт, зв’яжіться з менеджером «Люкс Вікна» зручним для вас способом. Консультації фахівців безкоштовні.

У нас найкраща на склопакет Solar ціна. Додайте до цього великий вибір профільних систем, можливість виготовити конструкції будь-якої складності та комплексний підхід до надання послуг, і ви отримаєте секрет економії у довгостроковій перспективі.