Ключові фактори, які враховують при виборі,  це звичайно естетика та дизайн, а також зручність, комфорт та безпека.
У цій статті розглянемо сучасний стандарт від WDS –  вхідні металопластикові двері 76-ої серії.


Двері WDS 76. Характеристики. Дизайн.

Пластикові двері від WDS

Даний дверний профіль має 76 мм монтажної глибини, ширину можливого заповнення до 48 мм та різні стулки.

Надаємо унікальний дверний профіль із шириною монтажу 76 мм та заповненням – 48 мм, який може бути скомпонований із різними стулками відповідно до задач клієнта. Ви можете придбати надійні вхідні двері  зовнішнього відкривання та внутрішнього відкривання. Конструкції розраховані на високу частоту відкривання. 

Стулки, в тому числі, розраховані  для заповнення важкими склопакетами та фурнітурою, що включає елементи автоматизації.

Дизайн дверей WDS 76 розкриває широкий спектр рішень. Ви можете обрати двері із HPL-панелями, ламінованою поверхнею, склопакетами або декорованим піскоструминним малюнком. Індивідуалізація продукту також виявляється в різноманітті дизайнерських ручок. Дверні стулки з HPL-заповненнями можуть мати звичайні, вставні або накладні панелі, де видно лише панель, а не контур самої стулки – це актуально та відповідає сучасним тенденціям в дизайні вхідних дверей.

Звісно, вибір ламінації вражає – понад 40 кольорів точно задовольнять будь-які задачі від вашого дизайнера. Сам профіль, ущільнювач та плівка можуть бути виконані в одному кольорі.  Топ замовлень дверей – це колір Антрацит, Дуб Тернер або Шеффілд.

Вхідні пластикові двері в приватний будинок. Енергоефективність та безпека.

Plastikovi-dveri-vid-WDS

Використання інноваційних вхідних дверей WDS 76 ефективно розв’язує проблему потреби у будівництві тамбура всередині будинку. З метою досягнення максимальної енергоефективності, двері WDS 76 можуть бути оснащені 48 мм склопакетом або HPL-заповненням. Конфігурація порогу з полімерними вставками підсилює показники енергозбереження оселі. 

Коефіцієнт теплопровідності (Uf) для дверей WDS 76 становить 1,3 W/m2K, відповідаючи сучасним стандартам. 

Двері WDS можуть бути зкомплектовані протизламною фурнітурою з елементами автоматики. Також ключову роль у гарантуванні надійності та ефективності безпекових характеристик дверей  відіграє професійний монтаж. 

Чи забезпечують металопластикові двері очікуваний комфорт та надійність? 

Унікальна особливість вхідних дверей WDS 76, яка впливає на комфорт у домі, полягає в їх ефективній звукоізоляції. Заповнення може включати як шумоізолюючі склопакети, так і товсті панелі з XPS-матеріалу, що блокують звукові хвилі з вулиці. Надто важливою роллю в цьому процесі відіграє щільне притискання стулки до рами.

Високий рівень герметичності є базовим параметром пластикових дверей. 

Двері з профілю WDS 76 спеціально спроектовані, щоб забезпечити тривалу та безпроблемну експлуатацію. Замкнута арматура в профілі забезпечує міць та унеможливлює ризик деформації.  

Двері WDS 76 адаптуються відповідно до задач, які ставить клієнт: вікривання всередину або назовні, права чи ліва сторона відкривання, різні типи ручок, замків та систем автоматизації.

Рекомендуємо скористатися можливістю отримати безкоштовну  консультацію від експерта компанії “Люкс Вікна” щодо вибору пластикових міжкімнатних або вхідних дверей. Висококваліфіковані фахівці готові допомогти вам з розумінням характеристик, вибором оптимальних варіантів та нададуть відповіді на всі ваші питання. Замовте консультацію зараз, щоб забезпечити собі найкращий вибір дверей, які відповідають вашим потребам і стандартам зручності та безпеки.