Євровікна – не що інше, як металопластикові віконні системи. Це не зовсім термін, а швидше за народне прізвисько для великої групи конструкцій з ПВХ профілю. Зараз воно використовується все рідше, і характерно тільки для країн пострадянського простору.

Перші євровікна в Києві з’явилися в 90-х роках. Перші металопластикові конструкції тільки імпортувалися з Європи, через що саме ця назва і закріпилася на десятиліття, як і поняття євроремонту.

Чому варто купити євровікна?

Наша компанія вже два десятиліття працює на ринку скління, пропонуючи сучасні енергоефективні рішення. І ми точно знаємо, що пластикові вікна відмінно зарекомендували себе за цей час, впевнено займаючи лідируючі події серед віконних систем. 

До найвагомішим переваг, заради яких варто замовити євровікна, ми відносимо:

  • відмінні показники тепло- і звукоізоляції. Вибір на користь ПВХ вікон дозволяє знизити витрати на опалення в середньому на третину, а гучність вуличного шуму – на половину і більше (в залежності від комплектації);
  • надійність і довговічність. Конструкція легко прослужить до 50 років за умови, що технічно правильно виконаний монтаж, відповідно до рекомендацій проводиться догляд і обслуговування;
  • відсутність необхідності в особливих знаннях і навичках. Надзвичайно прості в експлуатації, в управлінні можна розібратися за пару хвилин;
  • широкі можливості доукомплектації. Ми пропонуємо масу додаткових аксесуарів, які забезпечать максимальний комфорт від користування евроокнами в Києві. Це дитячі замки, протівоскітние сітки, вузли для забезпечення вентиляції, додаткові режими провітрювання і мікропровітрювання і т.д. 

І найприємніше полягає в тому, що вартість євровікна на порядок дешевше в порівнянні з конструкціями з подібними характеристиками, але профілями з інших матеріалів. Наприклад, в порівнянні з дерев’яними вікнами різниця в ціннику становить 100-200%. 

Від чого залежить ціна на євровікна?

Вартість пластикового вікна визначається трьома його основними складовими елементами: ПВХ-профілем, склопакетом і фурнітурою. Перший використовується для виготовлення рами. Від цього безпосередньо залежить загальна міцність віконного блоку, витримувати всі навантаження, а також грати роль в звуко- і теплоізоляції. Чим краще профільна система, тим більше вона коштує.

Склопакет безпосередньо визначає ізоляційні характеристики вікна. Вартість визначається його площею, кількістю камер і наявністю елементів підвищення енергоефективності. Практика показує, що ідеальний за своїми властивостями і оптимальний за вартістю – двокамерний енергозберігаючий склопакет. 

Фурнітура це комплект елементів і деталей, які відповідають за функціональність вікна – відкриття / закриття стулок, установка режимів провітрювання і мікропровітрювання, а також все інше. До якості фурнітури комплекту пред’являються максимальні вимоги, так як від цього безпосередньо залежить те, скільки евроокно прослужить без необхідності серйозного ремонту.