Концепція безпеки Winkhaus — увага до деталей і турбота про споживача. Тому захист від зламування за замовчуванням є у кожному вікні з фурнітурою activPilot. Базовий захист забезпечує надійна протизламна пара із запатентованою грибоподібною цапфою та сталевим зачепом. Сьогодні Winkhaus єдина в Україні фурнітурна компанія з протизламними елементами у кожному вікні.

Це must have для вікон на середніх поверхах багатоповерхівок, а також мансардних і важкодоступних вікон у приватних будинках. Адже висота — вже давно не проблема для зловмисників. Базовий захист вікон потрібен завжди!

Деталі вирішують усе, особливо у питаннях зламостійкості та комфорту. Восьмикутна грибоподібна цапфа — маленька деталь, яка повністю змінила погляд на протизламність і зручність віконної фурнітури.

Інженерний відділ Winkhaus розробив і запатентував восьмикутну грибоподібну цапфу у 2000-х роках. Раніше при підвищенні рівня зламостійкості страждала мʼякість і плавність ходу віконної стулки, але інженерам Winkhaus вдалося розвʼязати цю проблему.

Протизламна фурнітура

Грибоподібна цапфа Winkhaus забезпечує ідеальне комбо безпеки та зручності:

⚙️ по периметру стулки монтуються цапфи, а по периметру рами — сталеві зачепи;

⚙️ коли ви зачиняєте вікно, цапфа щільно входить у протизламний зачеп, і завдяки грибоподібній формі забезпечує захист від зламування;

⚙️ водночас стулка рухається чітко та плавно, тому разом із безпекою ви отримуєте найвищий рівень зручності.

Не погоджуйтесь на компроміси та напіврішення. Захист чи комфорт? Комфорт чи захист? З фурнітурою Winkhaus ви отримуєте все!

Фахівці компанії ЛюксВікна пояснять плюси та мінуси будь-якого технічного рішення, та допоможуть  вибрати оптимальний варіант віконної системи та фурнітури.