Кращий варіант, зробити балкон придатним не тільки для зберігання, але і для відпочинку, роботи – замовити монтаж під ключ у професіоналів. Вартість установки в “Люкс вікна” не здасться високою. Ми підтримуємо демократичні ціни і завжди надаємо кошторис, щоб ви могли бачити, на що пішла кожна гривня.

Щоб засклити балкон і за підсумком отримати бажаний результат, необхідно зробити замовлення правильно. Пояснити замірнику, як ви плануєте використовувати додаткове приміщення.

скління балконів та лоджій

Щоб вам було простіше розібратися в тонкощах скління, утеплення та обробки, ми зібрали 10 порад. У них відображені всі етапи, з якими вам доведеться зіткнутися при ремонті балкона:

  • виклик майстра і узгодження матеріалів;
  • перевірка фахівцем балкона на міцність (при необхідності можливе посилення за допомогою зварної арматури);
  • зняття мірок і відправка їх на виробництво;
  • установка конструкції та оздоблювальні роботи.

Тільки від вашого вибору залежить Кошторис. Разом з замірником ви можете вибрати ті матеріали і той дизайн, які влаштують вас за ціною.

Скільки коштує засклити балкон в Києві і на чому можна заощадити

Те, що балкони під ключ завжди коштують дорого – міф. Розібравши всі етапи скління з фахівцем, ви зрозумієте, на чому можете заощадити.

Порада 1 

Розберіться з тим, кому ви доручите ремонт, перш ніж шукати відповіді на запитання, скільки коштує засклити балкон. Київ сповнений компаній зі скління та благоустрою, але лише одиниці допоможуть заощадити. А зробити це цілком реально, якщо звернутися в компанію «Люкс вікна».

Порада 2

Запросіть замірника до себе додому. Від нас він приїде безкоштовно і витратити стільки часу, скільки вам буде необхідно, щоб задати всі питання. Разом з вами він складе чіткий план дій, виходячи з технічного стану балкона. При цьому майстер зорієнтує за цінами на будматеріали, і ви зможете вибрати оптимальну для вас обробку, тип утеплення і вид вікна.

Порада 3

Перш ніж вибирати в усіх напрямках дешеві варіанти, уточніть у майстра характеристики рами і матеріалів для обробки. Засклити балкон без переплат вийде в тому випадку, якщо врахувати тепло – і звукоізоляцію.

Як правильно вибрати вікно для ремонту балкона

На вартість балкона під ключ в основному впливає саме вибір типу скління: тепле або холодне. І саме цьому пункту слід приділити максимум уваги.

Порада 4

Якщо ви хочете перетворити балкон в зручну господарську зону, то вибирайте холодне скління. Воно забезпечить захист від вітру і дощу. Приміщення стане придатним для зберігання овочів, сушіння білизни та інших господарських потреб. Використовується в цьому випадку трикамерний профіль і два скла, тобто з одного повітряним прошарком.

Порада

Якщо ви хочете за рахунок балкона збільшити житлову площу, то вибирайте тепле скління. Цей варіант забезпечить захист не тільки від вітру і опадів, але і від холоду. Приміщення з технічного перетвориться в повноцінне житлове. Може використовуватися для облаштування зони відпочинку, зимового саду або робочого кабінету. В цьому випадку буде встановлений п’ятикамерний профіль з трьома стеклами, тобто з двома повітряними прошарками.

Холодне скління: трикамерний профіль з однокамерним склопакетом, коштує дешевше, ніж тепле скління. Але, навіть витратившись на утеплення стін і парапету, ви не зможете посилити захист від холоду, яке проникає через скла. П’ятикамерний ж профіль з двокамерним склопакетом забезпечить теплозбереження. До того ж ще й звуки з вулиці прибере.

Утеплювати балкон чи ні

Оздоблення технічної зони і житлової вимагає різної кількості матеріалів. І це безпосередньо впливає на вартість робіт.

Порада 6

Якщо ви замовили холодне скління, то важливо ізолювати приміщення від вогкості і вітру. Немає необхідності купувати утеплювач, так як через скла холод все одно буде проходити. Досить буде використовувати ізоляційні матеріали і декоративну обробку.

Порада 7

Замовляючи тепле скління, немає сенсу залишати стіни голими. Саме утеплення стін, стелі та парапету зробить з балкона житлову кімнату.

Як збільшити простір балкона

наши работы

Етапи ремонту: демонтаж старого скла, нове скління, ізоляція, утеплення, обшивка. Додатково ви можете замовити збільшення балкона.

Порада 8

Візуальне розширення простору, тобто французькі вікна. Робляться вони від підлоги до стелі з попереднім видаленням парапету.

Порада 9

Фізичне нарощування площі. Робиться по підлозі або по підвіконню.

Порада 10

Економія існуючого простору. Робиться за рахунок створення вбудованих місць зберігання.

Всі роботи будуть зроблені в термін і без відступу від узгодженого кошторису, якщо замовити в «Люкс вікна» скління балкона. Київ-місто красивих фасадів і сучасних рішень. І ми допоможемо влитися в загальну атмосферу без втрати індивідуальності.