Якщо у вас є кішка, то ви чудово обізнані, наскільки хвостаті пушистики люблять виглядати на вулицю і нехай навіть подумки, але полювати за пташками. А ще вони люблять носитися по всьому будинку, використовуючи будь-які доступні поверхні, у тому числі підвіконня. В азарті гри їхнє почуття самозбереження геть відключається. Тому так часто котики випадають із вікон та отримують серйозні травми.

За статистикою, понад 30% звернень до ветеринарних клінік припадають на цю причину. Понад 90% постраждалих таким чином тварин одержують серйозні каліцтва, через які гинуть або залишаються інвалідами. Але ви можете вберегти свого улюбленця, встановивши москітну сітку Антикішка.

Йдеться про спеціальну конструкцію, яка витримує значно вищі механічні навантаження. Звичайна москітка тут не допоможе.

І так, якщо в будинку живе папуга, така перешкода і для нього стане непереборною перешкодою.

Які відмінності має сітка на вікно Антикішка?

Іноді ці вироби ще називаються «антикіготь», «антиклюв».

Якщо звичайна москітна сітка затримує комах, сміття та пух, то Антикішка легко відсікає будь-які спроби домашнього улюбленця вибратися з вікна випадково чи навмисно:

  • Сітка Антикішка виготовляється з більш міцних, стійких до корозії матеріалів, таких як сталевий нержавіючий дріт, потовщені нитки нейлону або поліестеру. Тварина не в змозі їх перегризти або пошкодити своїми пазурами, навіть якщо лазитиме по поверхні.
  • Розмір осередку становить 1 мм, комахи не проберуться до будинку. Одним виробом ви одразу вирішуєте дві проблеми.
  • Рамка виготовляється із міцного пластику або алюмінію. Усередині має горизонтальне ребро жорсткості. Така конструкція добре тримає форму під великим навантаженням, навіть якщо імпульс створює важка кішка у стрибку.
  • Сітка Антикішка оснащена великою кількістю кріплень. Їх мінімум потрійна кількість, завдяки чому фіксація буде дуже надійною. Можна замовити так званий європейський профіль. Його рамка зсередини ширша за просвіт віконної рами. Вона фіксується завдяки підпруженим пластинам і не може випасти назовні. Однак у такої сітки Антикішка ціна вища.

Завдяки спеціальній конструкції сітка на вікна Антикішка здатна витримати навантаження близько 15 кг. Вага звичайної тварини лежить у діапазоні від 3 до 7 кг. Навіть пристойно вгодований хвостатий не зможе пошкодити або винести подібний захист.

Виняток становлять великі породи, наприклад, Мейн-кун. Для них рекомендується встановлювати на віконний отвір повноцінну захисну решітку з коміркою 5-10 см.

Рекомендуємо ґрунтовно перевірити сітку Антикішка після встановлення в присутності майстра. Добре поплескайте по площині рукою, подивіться, чи не вилазять десь «нитки». Це насамперед захист, і він має бути міцним. Будь-які недоліки рівносильні  браку. Це привід відмовитись від виробу.

Додаткові переваги сітки Антикішка від «Люкс вікна»

sitka-na-vikna-antikishka1

Ви отримуєте зручний і довговічний виріб:

  • Матеріали, що використовуються, спокійно переносять будь-які перепади температур, контакт з дощовою водою, градом. Сітку не потрібно знімати на зиму. Це важливо, оскільки вікна відкриваються на провітрювання цілий рік.
  • Завдяки жорсткій надійній фіксації сітка Антикішка не випаде під впливом ураганного шквального вітру.
  • Очистити конструкцію не складе труднощів. Можна використовувати щітки, ганчірки, душ.
  • Ви можете замовити сітки Антикішка у Києві кількох кольорів під палітру вашої рами. Доступні білі, коричневі, сірі, антрацитові рамки.
  • Ми готові зробити виріб у широкому діапазоні розмірів від невеликої стулки 40х40 см або повністю закрити розсувні двері тераси, запобігши самовигулу вашого котика. Що також може бути небезпечним.

Кохання – це турбота. Антуан де Сент-Екзюпері був тисячу разів правий, стверджуючи, що «ми відповідаємо за тих, кого приручили».

Ціна москітної сітки Антикішка

Моніторинг вартості сітки Антикішка дає досить великий розбіг цін — від 1500 до 3500 грн за квадратний метр. Порівнювати їх між собою складно. Прайс залежить від багатьох факторів:

  • Металеві вироби коштують значно дорожче, ніж із полімерних ниток. Це пов’язано з собівартістю матеріалів і складністю технологічного процесу.
  • На кінцеву ціну впливає вибір матеріалу профілю та способу встановлення виробу в отворі. Європрофіль під куток 45 градусів виходить дорожче.

Ми в «Люкс вікна» пропонуємо оптимальні розцінки та гарантуємо бездоганну якість виготовлення. Звертайтесь до менеджерів компанії за консультацією.