Не існує будинків старої споруди зі зручними балконами. Особливо це стосується тих споруд в Україні, які отримали назву «хрущовки». Житлова площа в них маленька, що вже говорити про навісний конструкції. Їх максимальний розмір не перевищує 2,56 кв. м, при довжині 320 см і ширині 80 см.

У таких будинках варто зробити ремонт балконів під ключ. Київ теж повний хрущовок. І якщо ви власник квартири в одному з них, то варто звернутися в компанію «Люкс вікна». Ми переробимо маленький балкон в комфортне місце для відпочинку або відокремлене для роботи.

Переробка балкона нашими майстрами здатна збільшити площу до 50 %. І це при тому, що ми наростимо не більше 30 см з усіх трьох сторін по підлозі. За вашим бажанням ми можемо висунутися і більше. Однак вам необхідно враховувати, що доведеться тоді офіційно змінити план квартири – звернутися в БТІ.

Які матеріали для обробки балкона в хрущовці вибрати

Новий балкон послужить кільком поколінням вашої родини, якщо матеріали для його ремонту будуть обрані правильно. Допоможуть в цьому наші фахівці. Ми знаємо, де купити все необхідне, щоб у вас була красива і довговічна внутрішня обробка балкона. Київ-столиця України, і матеріали для зовнішньої обшивки потрібно вибирати під стать статусу міста, тобто сучасні.

  1. Для зовнішньої обробки. Можна використовувати сайдинг і профлист. Вони випускаються в різних кольорах і різної товщини.
  2. Для внутрішньої обробки. Необхідно укласти ізоляцію з поліетилену або пенофола (поліетиленова піна з фольгою). Додати шар утеплювача: мінеральна вата, пінопласт і ін.закрити отриману стіну гіпсокартоном або іншим матеріалом, придатним для фінішного оформлення.
  3. Для декоративного оздоблення. Стіни будуть добре виглядати з фактурною штукатуркою, забарвленням, дерев’яною вагонкою, МДФ панелями та іншим. Для підлоги підійде лінолеум, ламінат, ковролін.

Які б варіанти ви не вибрали, ми закупимо їх максимально дешево. Співпрацюємо з оптовиками, які зроблять хорошу знижку і забезпечать наявність якісного матеріалу.

Увага! Вибирати необхідно обробку з невеликою вагою. Не можна на підвісний балкон хрущовки додавати масу кладки цегли по парапету або піднімати підлогу за допомогою заливки бетоном.

Хрущовки-старі будови. Балконна плита зі зносом здатна витримати не більше 500 кг. і в них потрібно вкластися з урахуванням скління, утеплення та обробки. Плюс залишити запас на вагу кількох людей і меблів. Всі ці нюанси прорахує наш майстер і допоможе вибрати потрібні матеріали.

Дизайн балкона на кухні

Варіант дизайну балкону на кухні

Вам серйозно пощастило, якщо маєте кухню з балконом. У вас є можливість об’єднати дві площі в одну і зробити велику кімнату для приготування, обідів в колі всієї родини і відпочинку.

Приєднаний до кухні балкон обов’язково потрібно утеплити. Тоді його можна перетворити:

  • у робочу зону з обробними дошками, встановивши стільницю уздовж вікна;
  • у кавовий куточок, якщо поставити столик і кілька ротангових або пластикових крісел;
  • в зону відпочинку, встановивши невеликий складаний диванчик.

Якщо балкон залишити окремим приміщенням, що можна використовувати його для розширення комор або льоху. У першому випадку знадобиться тепле скління, а в другому досить буде холодного.

Вбудовані шафи можна замовити нашому майстру в момент обговорення облаштування балкона. Він планує їх розміщення, щоб зберегти корисну площу.

Дизайн балкона в спальні або вітальні

Розширити кімнату за рахунок балконної площі можна в тому випадку, якщо хочеться просто її збільшити. Однак в малогабаритних квартирах розумніше не додавати метри для всіх, а зробити ще одне приміщення, де кожен зможе час від часу усамітнюватися від галасливих родичів.

Дизайн балкона в спальні може складатися з тахти або розкладного крісла. Робочого столу або кавової зони. Також можна оформити і балкон у вітальні. Головне не забути про те, що в обох випадках необхідно зробити балкон. Київ вже заповнений будинками з подібною реконструкцією від “Люкс вікна”. І ми готові показати фото наших робіт, як приклад цікавих конструкційних рішень.

Ідеї дизайну відкритих балконів

Цікаво виглядають не тільки засклені балкони, а й відкриті. Особливо якщо зробити скляні перила або прикрасити стандартну решітку кашпо з квітами. Однак такі елементи повинні органічно вливатися в фасад.

Якщо ви все ж хочете отримати ізольовану від вулиці площу, необхідно зробити ремонт балконів під ключ. Київ-місто з багатою архітектурою та історичними куточками. Щоб зберегти автентичність будівлі, наші майстри запропонують вам цікавий проект, в якому скління стане органічною частиною фасаду.

Відкритий балкон може бути красивий і комфортний тільки влітку. Замовте скління і ви отримаєте комфортну зону відпочинку на цілий рік. Весь фронт робіт оцінить Майстер і допоможе вибрати відповідний дизайн.